Bruidsvervoer in Tilburg en omgeving

Behalve het verzorgen van uw trouwauto kunnen wij ook auto’s met chauffeur leveren voor uw familie en indien gewenst ook voor uw gasten. Wij kunnen uw trouwvervoer van A tot Z voor u regelen, zodat u kunt genieten van de speciale dag.
Bij het plannen van een huwelijk komt veel kijken. Wij kunnen alvast één zorg voor u uit handen nemen: uw trouwauto. Uw trouwdag moet een onvergetelijke dag zijn. Daar hoort uiteraard een mooie trouwauto bij, die past bij u en uw wensen. Daarom bent u bij ons aan het goede adres voor het regelen van uw trouwvervoer.

Wij kunnen uw complete trouwvervoer regelen


Behalve het verzorgen van uw trouwauto kunnen wij ook auto’s met chauffeur leveren voor uw familie en indien gewenst ook voor uw gasten. Wij kunnen uw trouwvervoer van A tot Z voor u regelen, zodat u kunt genieten van de speciale dag.

Comfortabel vervoer op uw trouwdag in een trouwauto van Taxi Tilburg.
Uw trouwauto zal uiteraard schoon van binnen en buiten bij u arriveren met een chauffeur in uniform. Op uw trouwdag zal de chauffeur ervoor zorgen dat u gedurende de dag comfortabel zal worden vervoerd. De chauffeur zal tot uw beschikking staan en u overal naartoe rijden in de door u gekozen trouwauto.

De decoratie van de trouwauto wordt door ons niet over het hoofd gezien. Aangezien iedereen andere wensen heeft met betrekking tot de decoratie en bijvoorbeeld thema’s van het huwelijk, doen wij dit graag in samenspraak met u.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Bloemen op en/of in de auto

  • Antenne versiering

  • Portierversiering

  • Raamdecoratie

Waarom T van Taxi

Betrouwbaar en transparant

Klantenservices
Wanneer u direct contact met ons op wilt nemen kunt u ons telefonisch bereiken. Uiteraard kunt u ook uw vraag stellen per email of via het formulier op onze contact pagina. Indien u een offerte wilt aanvragen dan graag het offerte formulier invullen zodat wij alle benodigde gegevens hiervoor ontvangen.
Online en veilig boeken
Bij Taxi Tilburg geven wij onze klanten de mogelijk om online een taxi te reserveren. Dit houd in dat wij persoonsgegevens verwerken. De manier waarop wij met persoonsgegevens omgaan is dan ook van groot belang en wij hechten er veel waarde aan om dit zo zorgvuldig mogelijk te doen. Uw persoonsgegevens worden verwerkt conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en overige relevante wet- en regelgeving. Uitgebreid informatie is te vinden via Privacy Policy & Disclaimer

Betaalbare service
Taxi tarieven worden bij Taxi Tilburg berekend door gebruik te maken van een (geijkte) taximeter, deze meter rekent exact uit wat de gereden afstand en de daarbij behorende ritprijs is.
Bij Taxi Tilburg berekent de taximeter de prijs van de taxirit als volgt, deze bestaat uit het instaptarief (€ 3.19) plus een prijs per kilometer (€ 2.35) en een prijs per minuut dat de rit duurt (€ 0.39).Luxe autos
Gaat u binnenkort op (zaken) reis? Onze comfortabele taxi’s en taxibusjes kunnen u tegen een zeer aantrekkelijk tarief naar het vliegveld brengen. De terugreis kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Wij komen regelmatig op grote luchthavens zoals Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Flughafen Düsseldorf en Brussels Airport.
iDeal/PIN/Creditcard betaling
Wij hebben bij Taxi Tilburg de beschikking over een mobiele PIN automaat. Indien u na de rit de taxi wilt afrekenen met PIN of creditcard verzoeken wij u vriendelijk dit bij uw reservering aan te geven. Wij berekenen voor het gebruik van de PIN geen extra kosten.Niet rokers
De chauffeur van Taxibedrijf Tilburg is niet roker. Het is ook niet toegestaan om te roken in onze Taxi`s. Wanneer u een lange rit hebt dan kunt u de taxi chauffeur vragen om een stop te maken zodat u kunt roken!

Diensten

Taxi Tilburg | De voordeligste taxi van de regio

Bij Taxi Tilburg kunt u terecht voor een breed scala aan diensten; luchthavenvervoer, groepsvervoer, zakelijk vervoer, school vervoer en VIP Taxi.


Zakelijk vervoer

De luxe taxi met gedetailleerde routeplanning, brengt u veilig en stipt op tijd naar uw afspraak. Uiteraard reikt deze taxidienst ook tot over de Nederlandse grenzen.

 

Luchthaven vervoer

T van Taxi verzorgt uw vervoer van en naar nationale en internationale vliegvelden. We kennen de weg en omweg (in geval van file) en hanteren speciale tarieven; simpelweg omdat we er frequent komen.

 

Leerlingenvervoer

T van Taxi Tilburg brengt en haalt uw kind van school met alleen de beste en met zorg gekozen chauffeurs die allen op de hoogte zijn van en werken volgens de geldende regels voor leerlingenvervoer.

 

Uitgangsvervoer

Op vrijdag- en zaterdagnacht staan onze taxi’s ook op de standplaatsen in Tilburg. Staan we er niet en heb je een taxi nodig, bel ons, we zijn ongetwijfeld vlak in de buurt.

 

Bruidsvervoer

Behalve het verzorgen van uw trouwauto kunnen wij ook auto’s met chauffeur leveren voor uw familie en indien gewenst ook voor uw gasten. Wij kunnen uw trouwvervoer van A tot Z voor u regelen, zodat u kunt genieten van de speciale dag.

 

Prive chauffeur

Uw eigen en vaste chauffeur in Noord Brabant is zo geregeld bij T van Taxi Tilburg. Zeker wanneer u veel (zakelijke) kilometers rijdt, staat u ongetwijfeld regelmatig in één van de vele files die Nederland kent.

 

Tip

U kunt de links van de onderstaande luchthavens gebruiken om de juiste aankomst en vertrektijden van uw vlucht te checken.
Tussen haakjes staat de officiële luchthavencode.

Meer weten over onze Airportservice?

Neem contact met ons op en wij zullen u graag alle mogelijkheden vertellen.