Taxi Loon op Zand

Taxi vanuit Loon op Zand

Wanneer uw kies voor veilig en snel dan is Taxi Loon op Zand de ideale keuze.

De ervaren en gecertificeerde chauffers van Taxi Loon op Zand rijden u veilig en snel naar uw plaats van bestemming. Wilt u meer weten? Lees over ons Reserveren kan via Reserveren of neem contact met ons op via contact

Taxi Loon op Zand Airport services

Taxi Loon op Zand verzorgt uw Airportservice van en naar het vliegveld van uw keuze.

Taxi Loon op Zand is gespecialiseerd in aiportservice. Wij brengen en halen kleine èn grote groepen naar elk vliegveld van uw keuze. Met onze know-how zorgen wij ervoor dat u op tijd bij het gekozen vliegveld wordt afgezet of wordt opgehaald tegen scherpe tarieven

Taxi Loon op Zand airport service
Taxibedrijf Loon op Zand

Taxi Loon op Zand Luchthaven vervoer

Het ophalen en brengen is een onderdeel van Luchthaven vervoer van Taxi Loon op Zand en het is een 24 uur service. Taxi Loon op Zand brengt u of haalt u op bij vliegveld van uw keuze!
Hieronder een lijst van vliegvelden:

Vervoer naar Rotterdam Airport

Taxi Loon op Zand is er voor u om te zorgen dat u zonder zorgen op uw bestemming komt, uiteraard op de afgesproken tijd. Wij vervoeren u graag vanuit regio Loon op Zand van, of naar het vliegveld Rotterdam Airport.

24/7 Beschikbaar om jou naar de luchthaven te vervoeren. Taxi Loon op Zand is er voor u om te zorgen dat u zonder zorgen op uw bestemming komt, uiteraard op de afgesproken tijd. Wij vervoeren u graag vanuit Loon op Zand van en naar het vliegveld Rotterdam Airport. Als reiziger ben je met Taxibedrijf Loon op Zand snel, en op tijd aanwezig op het vliegveld Rotterdam Airport. Jouw privéchauffeur rijdt zoveel mogelijk volgens reisschema en gaan ervanuit dat je tijdig klaarstaat voor vertrek. Onze tarieven zijn scherp en houden daarom geen rekening met eventuele extra wachttijd. Wanneer je een privé taxi hebt besteld dan is de ophaaltijd altijd in de reservering vermeld.

Tarieven van en naar luchthavens

Onze scherpe tarieven vanaf Loon op Zand
Beweeg van links naar rechts.
Van regio Loon op Zand naar: Enkel 1-4p Retour 1-4p Enkel 5-8p Retour 5-8p
Schipol Amsterdam € 145,00
€ 290,00
€ 165,00
€ 330,00
Zaventem Airport € 150,00
€ 330,00
€ 170,00
€ 340,00
Eindhoven Airport € 69,00
€ 138,00
€ 85,00
€ 170,00
Rotterdam Airport € 130,00
€ 260,00
€ 145,00
€ 290,00
Dusseldorf Airport € 170,00
€ 340,00
€ 195,00
€ 390,00
Keulen Airport € 245,00
€ 490,00
€ 280,00
€ 560,00
Wheeze Airport € 145,00
€ 290,00
€ 165,00
€ 330,00
Antwerpen Airport € 95,00
€ 188,00
€ 105,00
€ 208,00

Boek taxi online

Bespaar tijd & geld

Waarom T van Taxi

Betrouwbaar en transparant

Klantenservices
Wanneer u direct contact met ons op wilt nemen kunt u ons telefonisch bereiken. Uiteraard kunt u ook uw vraag stellen per email of via het formulier op onze contact pagina. Indien u een offerte wilt aanvragen dan graag het offerte formulier invullen zodat wij alle benodigde gegevens hiervoor ontvangen.
Online en veilig boeken
Bij Taxi Loon op Zand geven wij onze klanten de mogelijk om online een taxi te reserveren. Dit houd in dat wij persoonsgegevens verwerken. De manier waarop wij met persoonsgegevens omgaan is dan ook van groot belang en wij hechten er veel waarde aan om dit zo zorgvuldig mogelijk te doen. Uw persoonsgegevens worden verwerkt conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en overige relevante wet- en regelgeving. Uitgebreid informatie is te vinden via Privacy Policy & Disclaimer

Betaalbare service
Taxi tarieven worden bij Taxi Loon op Zand berekend door gebruik te maken van een (geijkte) taximeter, deze meter rekent exact uit wat de gereden afstand en de daarbij behorende ritprijs is.
Bij Taxi Loon op Zand berekent de taximeter de prijs van de taxirit als volgt, deze bestaat uit het instaptarief (€ 3.19) plus een prijs per kilometer (€ 2.35) en een prijs per minuut dat de rit duurt (€ 0.39).Luxe autos
Gaat u binnenkort op (zaken) reis? Onze comfortabele taxi’s en taxibusjes kunnen u tegen een zeer aantrekkelijk tarief naar het vliegveld brengen. De terugreis kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Wij komen regelmatig op grote luchthavens zoals Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Flughafen Düsseldorf en Brussels Airport.
iDeal/PIN/Creditcard betaling
Wij hebben bij Taxi Loon op Zand de beschikking over een mobiele PIN automaat. Indien u na de rit de taxi wilt afrekenen met PIN of creditcard verzoeken wij u vriendelijk dit bij uw reservering aan te geven. Wij berekenen voor het gebruik van de PIN geen extra kosten.Niet rokers
De chauffeur van Taxibedrijf Loon op Zand is niet roker. Het is ook niet toegestaan om te roken in onze Taxi`s. Wanneer u een lange rit hebt dan kunt u de taxi chauffeur vragen om een stop te maken zodat u kunt roken!

Diensten

Taxi Loon op Zand | De voordeligste taxi van de regio

Bij Taxi Loon op Zand kunt u terecht voor een breed scala aan diensten; luchthavenvervoer, groepsvervoer, zakelijk vervoer, school vervoer en VIP Taxi.


Zakelijk vervoer

De luxe taxi met gedetailleerde routeplanning, brengt u veilig en stipt op tijd naar uw afspraak. Uiteraard reikt deze taxidienst ook tot over de Nederlandse grenzen.

 

Luchthaven vervoer

T van Taxi verzorgt uw vervoer van en naar nationale en internationale vliegvelden. We kennen de weg en omweg (in geval van file) en hanteren speciale tarieven; simpelweg omdat we er frequent komen.

 

Leerlingenvervoer

T van Taxi Tilburg brengt en haalt uw kind van school met alleen de beste en met zorg gekozen chauffeurs die allen op de hoogte zijn van en werken volgens de geldende regels voor leerlingenvervoer.

 

Uitgangsvervoer

Op vrijdag- en zaterdagnacht staan onze taxi’s ook op de standplaatsen in Tilburg. Staan we er niet en heb je een taxi nodig, bel ons, we zijn ongetwijfeld vlak in de buurt.

 

Bruidsvervoer

Behalve het verzorgen van uw trouwauto kunnen wij ook auto’s met chauffeur leveren voor uw familie en indien gewenst ook voor uw gasten. Wij kunnen uw trouwvervoer van A tot Z voor u regelen, zodat u kunt genieten van de speciale dag.

 

Prive chauffeur

Uw eigen en vaste chauffeur in Noord Brabant is zo geregeld bij T van Taxi Tilburg. Zeker wanneer u veel (zakelijke) kilometers rijdt, staat u ongetwijfeld regelmatig in één van de vele files die Nederland kent.

 

Tip

U kunt de links van de onderstaande luchthavens gebruiken om de juiste aankomst en vertrektijden van uw vlucht te checken.
Tussen haakjes staat de officiële luchthavencode.

Meer weten over onze Airportservice?

Neem contact met ons op en wij zullen u graag alle mogelijkheden vertellen.